165 keer bekeken

In Het Clubs Dagblad!

 • vrijdag 24 mei 2019 @ 09:15
  #3

  Precies! Cher verdient een Club!

  Wees jezelf, het leven is te kort om iemand anders te zijn! handtekeningafbeelding
 • vrijdag 24 mei 2019 @ 00:27
  #2

  Ik hoop dat het veel bekijks voor je oplevert, dit onderwerp belooft veel goeds!

  Je hebt acteurs/actrices die een geweldige rol neer zetten, maar sommigen zijn beter dan dat, en zijn alleen al door hun uitstraling onnavolgbaar!

 • donderdag 23 mei 2019 @ 23:27
  #1

  Sommige mensen worden nooit oud. Ze blijven jong van hart en zorgen ervoor dat anderen dat gevoel ook krijgen. Toch moet je van goede huize komen om dat aura vol te houden. De Amerikaanse actrice en zangeres Cher slaat hierin met vlag en wimpel. Deze half-Armeense dame is na ruim zeven decennia nog steeds een lust voor het oog, en ze weet wat ze doet als ze voor de camera staat. Nog steeds staan mensen in de rij om haar concerten bij te wonen. Ze heeft een stemgeluid dat gewoon niet te immiteren valt.

  Persoonlijkheid is een woord dat Cher misschien nog wel het beste past. Ze won een Oscar voor de magisch romantische film Moonstruck (waarvoor de al even geweldige Olympia Dukakis ook een beeldje kreeg en La Bohème van Puccini een grote rol speelt), en haar ongedwongen acteerwerk in Mermaids zal nog velen heugen. Als je meer wilt weten over Cher, die zoveel meer is dan alleen 'I Got You Babe', breng dan een bezoekje aan de kakelverse club van Marilyn Presley, opgericht op de verjaardag van deze popgodin. Je gaat je niet vervelen!

  Het Clubs Dagblad

  Wees jezelf, het leven is te kort om iemand anders te zijn! handtekeningafbeelding